mooi gedecoreerde hoekjes thuis

Liefst zo lang mogelijk thuis wonen? Doe mee en win!

Hoe ouder we worden, hoe meer we verankeren in onze woonomgeving. Die lieve  buurvrouw aan de overkant, de bakker waar we bijna dagelijks een praatje mee maken, de vrienden en kinderen vlakbij. Het café met alle bekenden, het park voor de hond op loopafstand, en niet te vergeten ons huis. Een thuis vol herinneringen. Waar de kinderen zijn opgegroeid, de huisdieren kwamen en gingen. Waar de feestjes gevierd zijn, waar werd gelachen maar ook gehuild.

Gratis interieur styling advies t.w.v. €150,00 thuis

Zou u ook het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen? Omschrijf deze wens in een gedicht of kort verhaal. Voeg ter illustratie wat foto’s bij van de leukste, mooiste, meest dierbare en gezelligste hoekjes in uw huis. Mail uw inzending naar m.franken@verzilvermijvast.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Wie weet wordt U gebeld, omdat u een prijs heeft gewonnen!

Mooi pakket woonaccessoires t.w.v. €35,00

De beste inzendingen krijgen een ereplaats op onze website en Facebook pagina en wij selecteren twee winnaars. Zij worden beloond met een gratis interieur styling advies voor één kamer, door een ervaren interieur styliste ter waarde van €150,00. Bovendien ontvangen deze winnaars een mooi pakket woonaccessoires ter waarde van €35,00. De uitslag maken wij in de derde week van december bekend op onze Facebook pagina. Houd deze daarom in de gaten.