tel  06-54 71 79 82   GRATIS ADVIESGESPREK

Over ons

In Nederland zijn veel mensen steenrijk. Het vermogen zit in de eigen woning, waar vaak geen hypotheek meer op rust. Het geld zit echter letterlijk en figuurlijk vast, men kan er niet aankomen. Verzilvermijvast maakt het mogelijk de overwaarde die vast zit in de woning te verzilveren.

Wie zijn wij

De initiatiefnemers van Verzilvermijvast hebben hun sporen verdiend in zowel de financiële dienstverlening als het bankwezen. Door hun kennis van de markt en hun netwerk zijn zij er als eerste in geslaagd een echte oplossing te bieden aan mensen die om uiteenlopende redenen de waarde in hun woning willen verzilveren.

Verzilvermijvastconsulenten

Verzilvermijvast werkt samen met onafhankelijke adviseurs: assurantietussenpersonen, hypotheekadviseurs en makelaars. Na een interne training mogen deze adviseurs zich Verzilvermijvastconsulent noemen en kunnen zij u begeleiden bij alle stappen in het proces, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Net als met een makelaar of hypotheekadviseur, spreekt u vooraf met uw Verzilvermijvastconsulent een beloning af voor zijn diensten.

Samenwerkingspartners

Voor wat betreft de waardebepaling van uw woning werkt Verzilvermijvast samen met onafhankelijke NVM makelaars. Hun rapportage is leidend, waardoor uw belangen gewaarborgd zijn.